ДОЩ

Инна Яровая
По підвіконню – дощові краплинки,
А я закрию очі на хвилинку…
Галявина казкова, лісова,
І соловейко пісеньку співа.

Пухнастий джміль розмружить оченята,
Запрагне досягти мети завзято.
І квітка пелюстки свої розкриє,
Немов літає, то неначе крила…

Кульбабки перетворюються в кульки,
Дме вітерець у чарівні свистульки.
Веселочка на небі кольорова,
А човник мрій, як завжди, паперовий.

І так приємно, лагідно в травинці
Із теплим літом бути наодинці,
Де на блакитті височиння неба
Златії стріли Аполона-Феба.

А срібний дощик стукає в вікно,
Згадала те, забуте що давно…
По підвіконню – дощові краплинки,
А я закрию очі на хвилинку.