Сполох на душi

Анеля Мей
Чи б я відмовилась від дотику долонь?
Або ж без місяця зірки  в ночі збирала?
Там з павутинок тонких диво-снів,
В душі незвідані феєрію зіткала

Сяйнула іскорка в очах,
Роса на травах осяяла,
Тепер  зупиниться весь світ,
Бо я так ніжно покохала…