Несе мене бурхлива вода

Валентина Бачал
Як хміль вина іскристого,
Несе мене бурхлива вода.
Серед життя тривожного.
Несе мене неспокійна вода.

Як крутий вихор серед рівнин,
Несе мене життєдайна вода.
Серед високих і зелених гір
Несе мене грайлива вода.
 
Іноді вдаряє об камінь боляче,
Та несе мене нестримна вода.
Я  ж ніким нездоланна, сонячна,
Світанком цілована, завжди молода.

Благославенна вітром, вмита  росою,
Прозора й чиста, як сльоза,
Течу вільною  джерельною  водою,
Живу собі - щаслива й радісна!