Промова 16. 06. 2014

Ярослава Луговая
Дорогі випускники -
Тонковусі парубки
Та усміхнені дівчата,
Хочу виразить подяку

За терпіння та увагу,
За цікавість та наснагу,
За любов до нових знань,
За серйозність до прохань,

За бажання вчитись справно,
Одягатися охайно,
Ввічливість та етикет,
Що дорожче від монет.

Вас, маляток, полюбила,
Як трояндочки ростила.
Справно вчили букваря,
Полюбили Кобзаря.

Арифметику зубрили,
Рахуватися навчились.
На письмі були диктанти -
З слів виходили мутанти.)

Фізкультура - це предмет,
Де здоровий інтелект
Від наук відпочиває,
Силу тіло проявляє.

Про природу України
Прочитали до сторінки -
Вивчили свій рідний край,
Жити в ньому завжди Рай!

Ми разом пройшли цей шлях
У рожевих кораблях.
А тепер ідіть в життя,
Де доросле майбуття!

Вірш складений на замовлення учителя початкових класів для своїх учнів - випускників.

Автор картины - Ольга Минкина