Про непослушного... школьника

Светлая Две Тысячи 10
Аналізую я
Становішча...
Якое сумнае ...
Відовішча...
Мне дзейнасьць ...
Апазіцыі...
Нагадвае ...
Ў школцы немаўля...
Непаслухмянае...
Калі на стул настаўніка...
Ён ...кнопкі кожны дзень
Падкладвае...
Эфект адзін і
З году ў год...
Аднолькавы -
Ва ўладзе - раздражненне...
Бацькам / то мы/...вялікі сум
І боль...