Туга

Светлая Две Тысячи 10
На жаль, зрабіць...
Нічога не магу...
Спыніць каб мне...
Тугу...
Бо сумна...
Боль нясцерпны...
Жыццё як вытрымаць...
Ніякае...
Паслаць каго?
Куды?
Наладзіць каб яго...
За кім ісьці?
З якімі марамі?
І як мне развясьці
Рукамі кволымі
Густыя ...
Чорныя ўжо...
Ад болю...
Хмары?