Мурзилки Live. Песенка о Псаки. Пер. на англ

Игорь Скрягин
Мы живем с тобой в обмане,
We are living in illusion,

Все событья как в тумане.
Every event’s like in fusion.

Кто развеет этот мрак –
Who will scatter darkness this –

Честно скажет "что" да "как.
Will explain that «Yes, it is!».

Это знает всякий,
Each to know is lucky

это не слова.
and it’s true indeed:

Компетентней Псаки
More advised than Psaki

нету существа.
is to search no need

Симпатичней Псаки и умнее Псаки,
And more kind than Psaki, and more smart than Psaki,

Компетентней Псаки нету существа"
More advised than Psaki is to search no need.

Где нашли тебя такую –
Where you found were as you are

неземную и простую,
one who’s fallen from a star

чтоб несла ты каждый день
to supply as daily bread

журналистам дребедень?
to pressmen a new absurd?

Это знает всякий,
Each to know is lucky

это не слова.
and it’s true indeed:

Компетентней Псаки
More advised than Psaki

нету существа.
is to search no need

Симпатичней Псаки и умнее Псаки,
And more kind than Psaki, and more smart than Psaki,

Компетентней Псаки нету существа"
More advised than Psaki is to search no need.

Как уж ни любуюсь ею,
How much I her admire,

Обожаю ахинею.
Why a nonsense I desire.

Псаки-детка, так держать!
Psaki-baby, keep it up!

Мы хотим ещё поржать!
We want further more to laugh!

Это знает всякий,
Each to know is lucky

это не слова.
and it’s true indeed:

Компетентней Псаки
More advised than Psaki

нету существа.
is to search no need

Симпатичней Псаки и умнее Псаки,
And more kind than Psaki, and more smart than Psaki,

Компетентней Псаки нету существа"
More advised than Psaki is to search no need.


Видео песни: http://www.youtube.com/watch?v=XdGMFRSTXCE