Каламбур на беларускай мове - 110

Леонид Ганчаров
Каламбур пра жонку-беларуску і мужа-латыша Яніса

Увечар жонка-беларуска казала мужу-ЛАТЫШУ:
"Няўжо не ведаеш, чаму я цябе, як грушу, ЛАТАШУ?
Калі ізноў сваіх вачэй  не будзеш, Яніс, звОдзіць  З   ВАЛІ,
Патэльняй дам па галаве так, што забудзешся, як  ЗВАЛІ!"

*****

Каламбур о жене-белоруске и муже-латыше Янисе

Вечером жена-белоруска говорила мужу-латышу:
"Неужели не знаешь, почему я тебя, как грушу, колочу?
Если снова своих  глаз не будешь , Янис, сводить    с  Вали,
Сковородой  дам по голове так, что забудешь, как звали!"
***

изображение - из интернета