Тому, кому треба почути

Людмила Дзвонок
Чого ви судите? Судити вам не слід!
У всіх словах не знайдено підтримки,
Немає в них любові, тільки лід,
Немає підбадьорення-іскринки!

Чому ви хаєте і владу, і народ?
Чому ви ставите оцінку на подіях?
Та скільки ж можна годувать господ,
Що з кожним роком більше на подвір’ях?

Йде покоління нове, молоде,
Життя бажає те, що за кордоном,
Надію має, що воно прийде
В країну нашу щастям, не полоном!

Чого ви обираєте за нас?
Вся демократія - лиш на папері!
Минув вже так давно радянський час,
Коли в Європу закривали двері!

Чому навчили нас свої батьки? -
Тягнути все з роботи, як та влада?
Та є ж в житті оті святі шляхи,
Нехай же нею піде вся громада!

Що наробили ви, що  робите тепер?
Душа і серце від гріха лиш в’яне...
Який вже син від ваших дій помер! -
Без пострілу розплата* вас дістане.

*"Пожадливість потому, зачавши, народжує гріх,
а зроблений гріх народжує смерть" -
                Біблія, Якова 1:15.
                27.06.2014