Двуликий Анус. Бардак Тiльки Починаеться!

Ксения -Златоуст
Підор Ляшко , пише на сторінці в ,, Фейсбук ,, : - Ой , дівчатка ! Що вчора було ! Я на гей - фестивалі був , в Києві , покрутилися на славу зі своїми , допізна ! А потім , йду додому , по темному провулку , а назустріч - троє ! Я вискочив на вулицю , вони - за мною ! Я у двір , вони - туди ж ! Я бігти , вони - слідом !.... І тут з'являється наряд міліції ! І який дурень , його тільки викликав !?! А так добре все починалося !.....
ДВУЛИКИЙ АНУС : БАРДАК  ТОЛЬКО  НАЧИНАЕТСЯ !
--------------------------------------------
Пидор Ляшко , пишет на странице в ,, Фейсбуке ,, : - Ой , девочки ! Что вчера было ! Я на гей - фестивале был , в Киеве , потусовались на славу со своими , допоздна ! А потом , иду домой , по тёмному переулку , а навстречу - трое ! Я выскочил на улицу , они - за мной ! Я во двор , они - туда же ! Я бежать , они - следом !.... И тут появляется наряд милиции ! И какой дурак , его только вызвал !?! А так хорошо все начиналось !.....