Почему пока молчим...

Светлая Две Тысячи 10
Не трэба, але ёсьць,..
Старым баляць ужо
Вельмі косці...
І сэрца глушыць
Мары ўскосна...
А моладзь пра свабоду
Марыць,
Якая ...за мяжой...
Без хмар ...дае надзею
На жыццё ...дзе віскі ...
З мармуровай
Ялавічынай...
То жарт мой спічавы)
На справе, думаю інакш...
Чакаюць ўсе ,
І я ў тым ліку, знака...
Калі,
Куды,
За кім ...
І мэты ...павінны дасягнуць мы
Гэтай...
Інакш жыццё
Ўсё
Наша
Зыдзе
На ...гаўно!