Жили як браття - стали вороги...

Александр Лысак
*   *   *

Жили як браття – стали вороги,
бив кулемет – скінчилися набої…
В одну могилу – «зрадники», «герої»,
в один Майдан – «здобутки» та борги.

Гарматним м'ясом оброста війна,
бо кожне стерво грається в стратега.
І тільки правда – Альфа і Омега –
хропе собі, п'янюча, в бур'янах…

Нехай хропе – нема кому будить,
принаймні я бажаючих не бачу:
одні – палкі адепти хохлосрачу,
а іншим «откровєнно положить»…

Так і «живьом» - получка та аванс,
ранкова кава, марні теревені…
А десь там куля обрива натхнення…
Запрошуєм розважитись! Донбас.