Новый министр для... интернета

Светлая Две Тысячи 10
Ну, ўсё...
Трымайся, інтэрнэт...
Звядзе ўвесь сэнс  яго...
На НЕ...
Не будзе той лафы, што зараз...
На павуціну ўжо...
Пазарылісь...
Хутчэй бы гугал
Пастараўся...
Вайфая беларусам
Даў бы...
З любое кропкі...
Хоць з балота...
Заходзь на сайт ...
І сакачы ...
Калі ахвота...
Зямлянкі рыць
ПрыйдзЕцца, мабыць...
Такім жыццём краіна...
Не прывабіць нас...
Бо нельга тое,
Нельга там...
Мяшаем мы гаспадарам..
Ў якіх зусім ...
Інакшы план...
На нашае жыццё...
На гэтым свеце, спадарства