Цв т обломив г лля калини укр

Тамара Веремеенко
Так не цвіла іще калина,
Що обломилося гілля.
Так наша ненька Україна
Боргів ще стільки не чіпля.

Не плакала ще так береза,
Не нахилялась так верба,
Так не хитались ще терези,
Так не травила ще журба.

Ще так не чубились у Раді,
Ще не дурили так людей,
Ще правда не була в заваді,
Таких не мали привілей.

Богів іще так не гнівили,
Спільноти не цуралися.
Так журналістів ще не били,
Так з мови не знущалися.

В такім багні ще не бродили,
Не вимирало так село,
Дітей за гроші не родили.

Такого в нас ще не було.
                05.2013.