Добры верш... пачытайце

Светлая Две Тысячи 10
На чорным небе...
Хмары праз
Прабіўся раптам
Сонца прАмень...
І пранізаў ...
Наскрозь ...
І дождж...
І ўсмешку вызваў...
І дабавіў...тонусу
То дзень
На Беларусь
Прыходзіць...
Новы...
Я,спадзяюся,
Падарункам будзе ён...
І павядзе нас
У правільным
Кірунку ...
За сабой...
Я згодна ісці за ім...
Ў...бой
За марай светлай,
Пешчу ...я якую
Шмат ужо год...
Ад лета і да лета...
Зрабіць квітнеючым
Жыццё і
Запусьціць у космас
Беларускую ракету...
І, спадары,
Са мной не спорце...
Дразды там будуць усе...
На борце...
Няхай ляцяць...
КУДЫ-НЕБУДЗЬ ...
Ад нас...
Хай дапамогуць...
 ТАМ
Каму мо здохнуць...
Бо толькі
Ў гэтым
Яны - докі!