Серденько

Иринка Николенко
Тебе кохаю Серденько чудове
Тебе чекаю счасття кольорове
До тебе почуттям палаю
I дотикiв твоiх жадаю

В твоi обiйма пригорнутись
На твiй чарiвний погляд посмiхнутись
Сказати"я тебе кохаю!"
Назавжды буть с тобой бажаю!