Кохання

Иринка Николенко
Сонечько з промiньчиками за хмарку сховалося
Жодного блискунчика людям не зосталося

Як покрапав дощечок ,хмарка вiдкотилася
Знову в небi сонечко наче народилося

Пiсля дощека у полi пшениченька сходить
Тоненькими паростками промiнчики просить

Бiля поля босонiж, дiвчина гуляе
У корзину збера квiти ,пiсеньку спiвае

"Ты коханий не барися ,приходи швиденько
Пригорни мене до себе,поцiлуй гарненько"

Не далеко бiля поля сопiлочка грае
На побачення щодуху,хлопець поспiшае

...Так закоханi гуляли ,а як нагулялись
Заспивав вiн ii пiсню,так i попрощались

Минув рiк ,молода пара весiлля зiграла
Бажаю iм до ста лiт щоб вони кохали!!