З Новим Роком

Иринка Николенко
Привiтання з Новим Роком
Йдуть свята все крок за кроком

I в такi зимовi днi
Дуже весело менi

I щедрiвка i колядка
В кожний дiм спiшать малятка

З вiд усiль пiснi лунають
Щастя радостi бажають

Привiтання тут i там
Скрiзь веселий шум i гам

В свою чергу всiх вiтаю
Миру,злагоди бажаю

Щоб у щастi всiм жилось
I бажання вiдбулось

Щоб кохання зiгрiвало
Смутку шансу не давало

Ще здоров'я рiдним всiм
I грошей побiльше в дiм

Щоб житя як повна чаша
Всiх вiтаю!!! Щиро ваша!!!