текст песни Мега - жiнка

Филатова Елена Александровна
1. Я була такою дiвчиною простою,
Варила для тебе вдома супи,
Прала,  вбирала  –   за тобою доглядала,
Але не поспiшав зi мною одружитись ти!
И сльозки – стрекозки  з очей вилiтали,
Навищо його  люблю – я i сама не знала,
Навiщо дозволяю  образи йому?
Пора з цим покiнчити –послати на Луну!!

Приспiв: Тисячi  телефонiв,  тсячi  дзвiнкiв….
Море червоних  квiтiв  до нiг моїх тепер летить
Бо  я – шалена бейба
А ти iди до бiса
Забудь моэ iм я – я бiльше не твоя!

2. Я  була такою дiвчиною простою,
А ти для мене був  неначе  Супермен!
Коли менi кричали  - «Гей, красуня ,гарнюня!»
Я не бачила нiкого, такий момент!  )

Але  одного разу зрозумила все й одразу  -
У  дзеркалi  побачивши  мега  - жiнку,
Гуд бай, мiй коханий –не залишай плями ,
Не залишай плями у моэму життi!