Все у Божiй волi

Людмила Дзвонок
Все у Твоїй волі, все у Твоїй волі!
Господи, як час цей тягнеться поволі…
Нам усім потрібна Божа допомога.
Знаю,  що від Тебе тільки перемога!

Гинуть люди, гинуть, ллється кров нестримно!..
Церква у молитвах стоїть безупинно,
Молим Тебе, Боже: зупини свавілля,
Мудрістю наповни, а не божевіллям!

Ти поніс всю кару за гріхи людськії,
Тому нехай буде Слово Твоє* в дії -
Хай спроможе серце, що в злобі жорстокій,
Миром заповнятись, думи мать високі!

Ой, зніми Ти тину, що на очі спала,
У тії людини, що у гріх попала,
Дай пізнати близько Твою волю, Боже,
І тоді безгрішно жити вона  зможе!

Все у Твоїй волі, все у Твоїй волі,
Будь же в кожнім серці, ми - у Твоїй долі!
Віру в серці маю, нею і держуся,
Тому із надією кожен день молюся!

*"Бо Боже Слово живе та діяльне, гостріше
від усякого меча обосічного, проходить воно
аж до поділу душі й духа, суглобів та мозків,
і спосібне судити думки та наміри серця.

І немає створіння, щоб сховалось перед Ним,
але все наге та відкрите перед очима Його,
Йому дамо звіт!" -
      Біблія, До Євреїв 4:12,13.
                04.07.2014