Будзь мне Анёлам

Александра Литош
Будзь мне Анёлам, што дае надзею,
Вучы лятаць i абдымай крылом.
Каб сумных думак лёс не веяу,
Каб ведала, што ты са мной.

Мае iмкненнi, мары, мэты,
Усё гэта пра цябе i назаужды.
Будзь для мяне галоуным светам,
Якi сагрэе сэрца у начы.

Трымай мяне, не дазваляй упасцi,
Дауно пара адчай душы спынiць.
Хачу мець адчуванне шчасця,
Сiнонiмам слову "каханная" быць.

Сумненняу шмат и хваляванне душыць,
Ратуй мяне, рыхтуй масты,
Якiя потым будзе не парушыць,
Бо у цябе ёсць я, а у мяне ёсць ты.