Лише з тобою Лише в тво х руках

Николь Салер
Володій
Душею й тілом.
Володій
Думками сміло.
Володій відчуттями
І нехай …
Божеволіти хочу в твоїх руках.

Пройтися хочу
Ніби понад прірву.
Злетіти хочу
До самих небес.
Вмирати і воскресати
Лише з тобою…
Лише в твоїх руках.

Зникати
У нічній пітьмі.
Кохати
Так, наче, на землі одні
Сміливо і нестримно
Задихатися…
Лише з тобою,
Лише в твоїх обіймах.

Удар
Удар і ще удар.
Так серце б’ється
Коли відображення бачу в твоїх очах.
Удар
Удар і ще удар –
Це струм, що біжить тілом, а не лише в думках.

Лише з тобою…
Лише в твоїх руках