Рай на Землi

Юлия Фурса
Море лагідне торкається моїх долонь
Забирає серце у полон,
Заколисує мене на грібні хвиль
Десь далеко виглядає  гірський шпиль.
Проминають різні думи наче мить
І дедадлі я все більше хочу жить.
Насолоджуватись раєм на Землі,
Сподіваюся Едем я свій знайти.
Десь блукає в ньому мій  Адам,
Я йому як Єва все віддам.
Поведу його у рай чарівних мрій,
Прошепочу ти один коханий мій.