Хочеться...

Наталия Маленко
Мені хочется почути,
що мене любиш  як колись
мені хочеться відчути
в душі тепло,а не в сердці біль.
Залишь мене утома,злість ненависть,пустота
я хочу бути на свободі,а не в лімбі все життя.
мені хочеться почути ...
що мене любиш як колись.