Першi враження

Ирина Визняк
Припорошене сріблом волосся,
Мелодійність блакитних очей...
Вам мене зацікавить вдалося
Колоритом барвистих речей.

Незнайомцю, Ви диво-людина,
Чарівний співрозмовник і друг.
Ваші фото - шедеври-картини!
Зміст життя - небайдужість і рух.

Вам живеться цікаво і гарно.
Ви улюбленець долі й Творця.
Від Вас віє насиченим шармом,
До Вас тягне магнітом серця.

Ви душевні тамуєте болі, -
З слів іскриться дивний позитив.
Тож, завдячую випадку й долі,
Що потрапила в Ваш "об'єктив"!