Прийде ще час...

Людмила Дзвонок
             "Правдивий друг любить за всякого часу,
             в недолі ж він робиться братом" -
                Біблія, Приповісті 17:17.

Рідня моя, вся та, що за кордоном,
Почуй же голос правди, не брехні,
Прийде ще час, коли відчуєш сором,
Що поряд не зі мною в оці дні!

Я вистою, хоч як не буде тяжко,
Ще піднімусь - земля вся зацвіте,
Де чорне поле, з'явиться ромашка,
Не буде лиш того, що ви ждете!

Коріння, нагадаю, іде з діда,
Зростала у пошані до землі,
Я з нею буду на святах і в бідах,
Не довго бути ненці ще в золі!
                09.07.2014