Я пока не могу иначе...

Светлая Две Тысячи 10
Літары - тыя ж...
І словы - не новыя...
Эмоцыі - полымя...
З эмоцый ... і дровы...
Складаюцца вершы
З новымі сэнсамі...
Людзі малююць...
Настрой ...на паперы...
Я мастаком не лічу
Сябе моцным...
Ў лесе...
Збіраю...
Словы мо лепшыя...
Мне падаецца...
Так ...не інакш...
Дзень пачынае ...
З верша ...мастак...
Тэма карціны
Залежыць ...ад нечага,
Мабыць, ад лёсу...
Што дрэнны ...на сёння...
Можа, палепшу...
Полымем- вершам...
Дапамагу вам ...
Выйсьці мо ...з лесу