Чаго чакаем?

Светлая Две Тысячи 10
 Некалькі слоў ...
на зараз ...
на сёння...
Брыдка і страшна...
ад бессаромнасці...
Гвалтам і крадзежам
волі і годнасці ..
ўлада лютуе
да гэтай пары...
Моўчкі глытаем ...
слёзы агіднасці...
ўсіх ванітуе...
але...баязліўцы!
Чакаем прыходу ..
месІі мы з зАхаду...
Чакаем, што ўлада
раптам ...заплача...
Шчасьце само
на нас абрынецца ...
Ўлада слязьмі
ўраз захлынецца...
Не будзе такога...
пры нашым жыцці...
самім трэба вёслы...
Узяць ...
і грабсці!