дRUгу

Уляна Демченко
        "дRUгові"
Був у мене  дRUг сердечний-
........................тепер ворог небезпечний.
Думав, добрий він сусід-
......................смерть і сльози його слід.
Братом його називав-
............................катом,Каїном він став!
Вірив, він мій побратим-
 ........................після нього згарищ дим...

Прошу , молю: схаменися!!!
...................В очі правді  подивися!!!
Ти в багні брехні загруз,
................Через зависть втратив глузд!!!
Хижий погляд не ховаєш-
...................Смерті, крові ти бажаєш!!!
Віру в Бога занедбав,
.......................душу чортові продав!!!

Над святим ти глумував-
.......................прапор наш топтав і рвав!
Сина, сокола- орла,
....................вбив, замучив,як Христа!!!!
Край мій рідний сплюндрував,
........................на Голгофу люд послав!!!
Кров не змиєш з рук, повір 
....................ім'я твоє-"вбивця", " звір"!!!
Люто знищив,вбив мужчину-
........... .... думаєш- здолав  Вкраїну?!!
  Жінка- наше майбуття!
........................ В лоні б'є нове життя!!!
ЗНАЙ,що БОГ з небес святих
....................матір і дитя  ЗБЕРІГ !!!