Моя Укра на!

Инна Винник
Чому ти впала на коліна
Моя , кохана Україна!
Підрізав крила старший брат
Захапав Крим собі і рад.
Захапав Крим і піде далі
Крокує, жме він на педалі,
Луганськ, Донбас і Харків тоже
Завоювати "Гітлер" зможе.
Ти розпустила свої коси
Біжать з очей криваві роси
Тобі і дихать не дають
Лиш в душу недруги плюють.
Продажнім стервом обзивають
Але вони того не знають-
Ти прагнеш кращого життя
Нема назад вже вороття.
Брат у воріт з новин нам кажуть
А росіянам очі мажуть,
Що треба братьям помагать
Їх от бендеровців спасать.
Росія зве тебе сестрою
Забула уточнить-якою?
Бо в твоїм домі лад наводить
Народ твій в Магадан виводить.
А гімн звучить , що тіло й душу
За неньку положити мусим!
Народ країни не дрімай
Синів та дочок піднімай.
Невже вам мало значних дат?
Якщо на брата пішов брат,
Невинна ллється уже кров
До бою будь тепер готов.
Про сорок перший позабули
І голодовку оминули,
Забули ви про Бабин Яр
Який наніс тоді удар....
А мати жде додому сина
У Бога просидь, щоб дитина,
З лав Армії жива прийшла
І спокій в серці віднайшла.
Я тоже мати двох синів
І не хочу дождать тих днів-
Як в двір прийде нам домовина
А в ній лежить моя дитина.
Так що народи схаменітся
Став на коліна, помолітся,
У Бога прощення просіть
Огонь війни той загасіть.
Давайте знову в мирі жити
І як раніш будем дружити,
Байдуже хто насправді ти....
Людиною лиш будь завжди!