Смяюся сама з сябе

Светлая Две Тысячи 10
Незручна неяк ...без алоўка...
Бо вершы я свае пішу ...нядоўга...
Бывае, так і прэ...
Як толькі што збярэцца ў галаве
Не паспявае клава...
За думкамі маімі, нават...
Таму патрэбна мне іх...
Правіць...
А часу ... не стае...
Пяцьcот работ я маю...
І вершы- то лячэнне
Нерваў...
Што надарваныя ўшчэнт-
Мо сонм зялёных чалавечкаў
Мне не дае жыцця
І ноччу...
Ідзіце прэч...
Бо грошай у мяне няма
Купіць аловак, нават,
Не тоё што наняць рэдактара,
Ці згандляваць кампутар новы...
Бо вельмі хутка вершы
Пішуцца ...на Мове