Стихотворная публицистика

Светлая Две Тысячи 10
По поводу выборов 2015 ...
Эмоцый ...цераз край...Дастукацца мне як...да сонму абыякавых, што маюць рацыю...маўчаць? Заходзяцца ў немым крыку...і думаюць...ну, пачакаем...крыху...Ў некага калісь цярпенне лопне...і дасьць ён гэтай уладзе ...ў лоб...ці па ілбе... і тычыцца яно мяне...цябе...і Вас, хто там на выбары сабраўся ў гэты раз... Пытаюся, і чый гэта заказ... Ці мо загад... Хто з Вас агучыць праўду ўсю ...для нас?
 
Сегодня - прощание с Валерией Новодворской...
Героям - Слава! А нам- і бубліка не будзе хутка на сняданак, такім няўдалым! Бо колькі хопіць сіл цярпець нам гвалт ... над мозгам, нервамі ...кішэнем...і сэрцам, што баліць ...калі губляем годных...і з сумленнем? Калі ўжо скончацца мо тыя паддаўкі, ў якія столькі год гуляе наш народ? Пара усім нам ісці ...на Салаўкі...каб выправіць мазгі і зразумець ...па чым цяпер ...Свабода...

О границе с Россией- высокой, глубокой, с колючей проволокой ...со злыми ...накормленными свежим мясом  собаками...
Такая вось мяжа ...мне падабаецца! Яшчэ чуць-колькі ўзмацніць...і будзе шчасьце нам...Памежнікаў і мытнікаў адважных ...дабавіць да мяжы ўраз...І можна нам дзяржаву будаваць...Забылася ...Галоўнага кантрабандыста - на бярозу...расце што на Расею пры дарозе ...Дзе ў нас мо самы нябяспечны пераход мяжы? Вось там і трэба...астатняе мо смецце ўжо само збяжыць...калі жадаюць увогуле застацца жыць)))