лицо войны

Уляна Демченко
обличчя війни.
- Яке обличчя у війни?...
.............................-Обличчя Смерті, Сатани!
Вона морозом душу жалить,
...............................і без вогню пече і палить.
Вона вбиває без розбору,
..........................формує військо- вбивців свору.
 Вона ненависть засіває,
.....................і сходи помсти доглядає.
Вона брехню на трон сажає,
........................життям в "орла" і "решку" грає.
Вона сріблить дитячі скроні,
................................тримає у страху в полоні.
Вона вдягає жінку в траур,
................для неї смерть і плач- забави.
Вона- це сум і біль батьків,
.........................тих, що оплакують синів.


-О,Господи! Вклякаю на коліна,
........................молю Тебе- проста людина.
 Я для  людей прошу, не лиш собі-
......................... благаю: -МИРУ!!! Ні війні!!!