Слова- пули стихотворная публицистика

Светлая Две Тысячи 10
Шкада, што словы - кулі людзям годным...падонкі маюць сэрца з броні...Не страшна ім, не адчуваюць болю...тыпова, мабыць...то сусветны трэнд...мы закрываем вочы...зачыняем брамы...замок навесілі...і на ваду змянілі кроў чужую...Лягчэй бо так...І аддаемся без астатку смутку... а трэба ...раззлавацца!