С ног на голову стихотворная публицистика

Светлая Две Тысячи 10
Кіраўнік ВТБ: Новыя санкцыі ЗША недарэчныя і супярэчаць духу і нормам права

Чытаць цалкам http://nn.by/?c=ar&i=131870

 Ізноў бо з ног на галаву ўсё ... Пытанні ўсе да Пуціна...Ды разам вырашалі, мабыць, палітыку на постсавецкім спаленым абшары... Народ вось пажадаў с каленей устаць...Навошта ім мяшаць? Палітыку імперскую вяршыць - не поле перайсці ... і, нават, не каціцца... Зрабіць мо трэба так ...каб свету сэнс быў і прычына паважаць ... Расея,ўрэшце, прачынайся ...ад ...бальшавіцкае ...заразы...Параза блізка, шлях кароткі ...слізкі...пакайся, родная суседка... Тады мо будзем мы хадзіць у адведкі...калі ты заўтра ўжо ...смяротна захварэеш.