Моё пожелание стрелковым

Светлая Две Тысячи 10
І я жадаю ліст Стралкову напісаць...
Ці лепш ...усім стралковым разам...
Так правільна мо будзе...
І часу не прыйдзЕцца марнаваць...
Завельмі шмат...
Дык вось такое пажаданне...
Займіцеся вы лепш каханнем,
А не вайной, разбоем, гвалтам...
Тым болей ...у гасцях...
Ды і не клікалі туды вас...
Загад ды спосабы заробку...
Не лепшыя...  таропка...
Вам з Украіны трэба бегчы...
Каб захаваць жыццё сваё...І грошы,
Паспелі што ...
Асесьці ў кішэнях...
І відавочна, разумеюць
Стралковы з прозвішчамі
Рознымі...
Ва Украіне мір патрэбен...
А да вайны такіх ахвочых...
Ёсьць палігоны, ціры,
Гульні...
Кампутарныя... з ворагам
Прыдуманым,
3D кінатэатры,
Страйкі -з-боламі...
Іх дахалеры -ўсякіх
Спосабаў,
Каб збіць вам
Забіваць ...ахвоту