Ты и вы

Игорь Скрягин
Пустое вы сердечным ты
Official «you» for private «thou»

Она обмолвясь заменила,
Has she by accident replaced once,

И все счастливые мечты
And all my happy dreams since through

В душе влюбленной возбудила.
Has in my heart excited swift just.

Пред ней задумчиво стою,
I’m standing near her reflective,

Свести очей с нее нет силы;
Not having power to calm too;

И говорю ей: как вы милы!
And telling her: how you’re effective!

И мыслю: как тебя люблю!
And thinking: how I love you!