Земля опять плоская Стихотворная публицистика

Светлая Две Тысячи 10
Зямлю ўжо і праўда сплюшчыла, зрабіла блюдцам плыткім, і брыдка, брыдка ...лЮдзям, што маюць усё яшчэ ізвіліны ...якіясь мо рабіць высновы ...ў гісторыі , зусім ўжо сумнай...новай ...і журналісты ...сталі гейшамі...і не японскімі ...а новымі...расейскімі...то вывеўся іх новы від...за кожным -сталіна прывіды...і гэтыя, так мовіць, гніды, распавядаюць казкі свету...пра белую...пухнатую ...Расею...І хто цяпер яшчэ ў гэта верыць...народу , спадзяюся, рускаму не вытрымаць тае нагрузкі, што ўскладае ўлада на мазгі яго...нямоглыя ў масе, ушчэнт на НЕ ўжо струшчаныя...І шматгадовы генацыд нарэшце дапаможа ім ...адрынуць ...усю лакшыну ....спрэс такую ...напускную і...тлустую...Ці мора слёз, крыві ...ўсё ў пустую...