Та вже бiди до вiнця!

Людмила Дзвонок
               На події збитого літака "Боінг 777",
               в якому загинуло 298 чоловік, з них -
               80 діток 17.07.2014

Ой, горечко!.. Який звірячий крок…
Хто направляв безжалісно ракету?
Йому ж бо не боліло, що замовк
Чийсь голос за секунди її лету!

Були життя й нема!.. Немає слів…
Рідні як пережити таке горе?
У кого план в душі оцей дозрів,
Щоб цілитись так безсердешно вгору?

Це ж треба в тій нена'висті так буть,
Щоб так стрілять!.. Це ж скільки в серці гніву…
Це ж треба мати у собі ту лють…
Вона зросте і їм  після «посіву».

Та вже біди тієї до вінця,
Та мало тим, хто  смерть несе ще доки.
Ой, людоньки, що твориться в серцях…
Чого ж не жити в мирі, мати спокій?
                19.07.2014