Есть ли кто?

Светлая Две Тысячи 10
 На Беларуси затеяно строительство очередного спортивного комлекса, на этот раз -это мега футбольный комплекс. При нашей нищей экономике...Задают вопросы, есть кто, что в состоянии сказать о невменяемости власти

 На жаль, няма...
 І гэта праўда...
 Паўсюды сабатаж...
 Рабі што хочаш...
 Поўны быў жывот каб...
 У нас, у родзічаў...
 Сяброў, дарэчы...
 А годнасьць і сумленне-
 Зараз ужо не тыя рэчы,
 Якія могуць хваляваць
 Спадарства ў большасьці
 Сваёй.
 Галечы
 Трэба дачакацца
 Масавай!
 Тады падыме галаву народ,
 Убачыць каб,
 Хто смачна жрэ...
 І ранкам , на сняданак...
 І уначы...калі астатнія
 Галоднымі
 Кладуцца спаць...
 Што ж,
 Пачакаю,
 Нядоўга засталося...
 Працягнутыя рукі бачу
 Я ўжо ...
 І іх ўсё большае