Нехай поспить, щоб все забув!

Людмила Дзвонок
             На події після обстрілу
             міста Сніжного Донецької області

Жорстокі люди обстріляли
Те місце, де гуляв малюк!..
І плити від будівлі впали,
Дитя не чуло їхній рух.

Дитячі ніжки під плитою!..
- О Господи, живе маля?
Його провина в цім двобою?
Прийшло це горе звідкіля?

Дай, Боже, все це перенести,
Хлоп'ятку  б сцілення Твоє!
Дай силоньки йому підвестись,
Продовжити життя своє!

Життя лиш тліє!.. Очі, очі...-
Без спалаху (ще вчора був),
Вуста лиш "пити" все шепочуть...
Нехай поспить, щоб все забув!
              19.07.2014

Фото з місця події.