Люди, простiть!

Людмила Дзвонок
Люди, людоньки, простiть -
Буде землi сцiлення!
Бога-Духа запросiть -
Нехай буде втiлення!

Якщо Вiн у серцi нашiм,
Будуть думки щирi,
Днi за ними - самi кращi...
Живiть з Богом, в вiрi!
           20.07.2014