Стихотворная публицистика 21, 07, 14

Светлая Две Тысячи 10
 
Війна вже в Києві, а ми ще п’ємо мохіто
nikorupciji.org
Вайна не толькі ва Ўкраіне! Вайна ўжо ў астатніх, па -за спісу што! Бо спіс не поўны! Адносіны да гэтае вайны - неадэкватныя! Бо ўжо ідзе мо 3-я сусветная, а свет яшчэ не ведае...І што ўжо трэба Пуціну зрабіць, каб вочы ўсім нам адчыніць? Ці Вам, палітыкі з пасадамі, не доказ Ўкраіна, рады не дае якая ўжо адна спыніць нашэсьце ...каларадаў? Якія дні? Калі на сотні, тысячы загінуўшых ў дзень ідзе лік?