Нас уже мало...

Светлая Две Тысячи 10
Пакуль яшчэ мо дзе які мільён...Не куплены Расіей ён...Але той час бяжыць, ляціць ...мільён той можа растварыцца ў жыцці нямоглым...знікнем ўсе амаль ўраз ...і стане нас так мала, што ў клетку ўсіх пасадзяць, як тых малпаў, што ўжо сядзяць цяпер ў заасадзе...Не хочацца такое перспектывы... хачу хадзіць ў кіно, пісаць свае памфлеты , варыць баршчы і гатаваць катлеты...не думаць пра дурны такі мой лёс, дзе так даўно не марыцца ...ўзнёсла...бо думкі ...пра Майдан і Плошчу )))