Витри сльози, мамо

Вадим Лымарь
Витри сльози, мамо.
Витри, дорогенька.
Я в тобі так само…
Я в тобі рідненька.

Ти пробач солдату,
Що пішов так рано,
Залишивши тата
І тебе кохану.

Так вже вийшло, нене –
Різні наші строки.
Доживи за мене
Непрожиті роки.