Чунга-Чанга. На англ. языке

Татьяна Аваш
Chunga-changa sky is so clear,
Chunga-changa summer all the year.
Chunga-changa life is so gay,
Chunga-changa monkeys sing and play.

Happy island,happy island,
This is home,this is my land,
This is home,this is my land,
Chunga-changa!
Our luck is running steady
Food and drinks are always ready,
Food and drinks are always ready,
Chunga-changa!

Chunga-changa south,east or west
Chunga-changa our home is best.
Chunga-changa laughter every day.
Chunga-changa monkeys, come and stay.

Happy island, happy island,
This is home, this is my land.
This is home, this is my land,
Chunga-changa!
Our luck is running steady
Food and drinks are always ready
Food and drinks are always ready
Chunga-changa!