Твiй День 27. 07. 14 р

Лидия Филимонова
Ти до мене прийшов через променi лiта
У світанках купала роса,
У піснях ти талантом зігрітий,
Подарунком для мене,є твОя Душа.
У віршах ти запалиш мотиви кохання
І зігрієш веселкою день.
Збережу всі відтінки счасливі
У подяці звернуся до Бога за День!

27.07.14р.