Дмитро Славич - Можливо не вiриш

Большаков Алексей
Ты  зря  мне  не  веришь,  сегодня  я  стал  иным,
Вся  радуга  чувств  мне  кажется  просто  игрою,
Пыланье  костра  заменили зола  и  дым,
Осталось  одно  мне:  я  погреб  с  порохом  вскрою.

Оригинал стихотворения Дмитро Славича:

Можливо не віриш, та зараз я став черствим,
І всі почуття віддають мені просто грою,
а наше багаття змінила зола і дим,
лишилось єдине - піти зарядити зброю.

Папка 23 - стихотворение 118