2 4

Соломия Бонк
цей завів собі блокнот в якому пише імена радянських політиків
потім він перечитує кожне написане слово три рази і викреслює букви
які йому не подобаються або ж просто остогиділи
або всього-на-всього не імпонують його сьогоднішньому настрою
а коли я розпитую його як він то все визначає
і чи йому не важко вибирати зі стількох букв яку пора викинути
він закусує нижню губу і знервовано підіймає голову
постукуючи у такт 2/4 ногою під столом