Менi кортить...

Людмила Дзвонок
              Відгук на вірш Олекси Удайко
              "Яка в кохань безкрая сила!"
             
 Яке коханнячко у пана
 В рядочку кожному, в душі...
 Мабуть, паняночка запала,
 Ось тому й пише їй вірші!

 Мені кортить!.. Пустує ліжко,
 Зберуся спати - не засну.
 Ніхто не гріє мої ніжки...
 Вернути б хоч на мить весну!

 Та де там, де там! Шлях на зиму,
 Вже побіліла голова,
 А в тих очах - так повно диму...
 Подяка Богу, що жива!

 А ще кортить того кохання...  -
 Душа ж бо вічно молода.
 Сиджу собі, одні зітхання,
 В вікно лиш місяць загляда!

                02.08.2014